26 Апрель 2024
 

Заява благодійного фонду «Добробут» щодо показу програми «Зіркове життя. Зірки-геї» на каналі «СТБ»

Адресати:
Телеканал «СТБ»
Державний комітет телебачення і радіомовлення України
Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі
Міністерство культури і туризму
Президент України В.А. Ющенко
Прем’єр-міністр України Ю.В. Тимошенко
Віце-прем’єр-міністр України І. В. Васюник
Голова Верховної Ради України В.М. Литвин

Благодійний фонд «Добробут» висловлює обурення через трансляцію програми «Зіркове життя. Зірки -геї» на телеканалі «СТБ» 09 грудня 2009 року. Канал не лише наважився видати в ефір прогаму, яка популяризує збочення та аморальну поведінку, але й зробив це у прайм-тайм – час, коли більшість сімей разом дивляться телевізор (о 19.10).

Показ цієї скандальної передачі є зазіханням на дорогоцінні для України сімейні цінності, тому що популяризує гомосексуалізм як альтернативу норми. Телеканал порушив норми українського законодавства щодо діяльності ЗМІ та Закон України «Про захист суспільної моралі». Ми занепокоєні тим, що відомий телеканал діє всупереч правовому полю України, яке покликане захищати права неповнолітніх телеглядачів, а також інститут родини. Таким чином окремо взятий мовець протистоїть усій державній політиці щодо підтримки та захисту інтересів сім’ї.

Слід зазначити, що демонстрація гомосексуальних стосунків між людьми формує викривлену модель поведінки, що особливо небезпечно для дітей, підлітків та молоді, в яких психіка та життєві цінності знаходяться на етапі формування.

З огляду на вищесказане:

1. Вимагаємо від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення посилити контроль за показом телеканалами фільмів і програмам з метою захисту прав телеглядачів у тому числі – неповнолітніх.

2. Вимагаємо від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації вжити заходи до телеканалу «СТБ», його керівництва та програмної служби, аби з’ясувати спосіб ухвалення рішення про показ передачі «Зіркове життя. Зірки - геї» та не допустити її демонстрації в майбутньому на цьому та інших телеканалах.

3. Просимо Генеральну прокуратуру України перевірити діяльність Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на предмет дотримання українського законодавства, яке регламентує її діяльність. Просимо здійснити перевірку телеканалу «СТБ» на предмет порушення ним українського законодавства, а також притягнути до відповідальності посадових осіб телеканалу «СТБ».

Просимо усіх адресатів цього листа у встановлений законом термін повідомити «Добробут» про результати його розгляду і відповідно вжиті заходи.

Президент благодійного фонду «Добробут»

О.В. Володін.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей (0)
цитата ответить 13 Дек. 2009 в 10:34 Кирило:

Вiдсоток геїв завжди був стабiльним в уci часи, не зважаючi на заборони або забобони, так звану рекламу або антирекламу. Жодна дитина не стане геєм або лесбiйкою, якщо це не призначено Богом.

 
цитата ответить 15 Дек. 2009 в 09:04 andy:

совершено согласен с Кирилом, а вот пропиарится на фоне гомосексуализма еще никто не упускал возможности - кто такой ВОЛОДИН ???? А работая в финансовой сфере знаю что нарушений и махинаций больше всего происходит в “неприбыльных” организациях, куда относятся и благотворительные фонды... выводы делайте сами ....

 
цитата ответить 16 Дек. 2009 в 03:50 Valya:

Солидарна с фондом полностью.
На экранах - беспредел.

Кирило, вы в здравом рассудке были, когда писали:
“Жодна дитина не стане геєм або лесбiйкою, якщо це не призначено Богом”? Вы что, действительно думаете, что Бог хочет чтобы кто-то стал геем?
Быть или не быть геем решает сам человек. А Бог по просьбе гея может сделать его нормальным человеком. И ни как уж не наоборот!

 
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5