19 Апрель 2024
 

Заява руху ЛПГ з приводу січневої сесії ПАРЄ

Голові Постійної делегації ВРУ у Парламентській асамблеї Ради Європи Попеску Івану Васильовичу

Копія – членам делегації:
Герасим’юк Ользі Володимирівні
Білозір Оксані Володимирівні
Бондаренко Олені Федорівні
Головатому Сергію Петровичу
Жеваго Костянтину Валентиновичу
Колеснікову Борису Вікторовичу
Омельченку Григорію Омеляновичу
Писаренку Валерію Володимировичу
Симоненку Петру Миколайовичу
Тихонову Віктору Миколайовичу
Шершуну Миколі Харитоновичу

Всеукраїнська громадська організація Громадський рух людей з майбутнім «Любов проти гомосексуалізму» як суб’єкт забезпечення національної безпеки України наділена повноваженнями звертати увагу органів державної влади до небезпечних явищ і процесів, які мають місце в Україні, чітко і жорстко стоїть на варті захисту фундаментальних прав людини: право на свободу віросповідання, право на свободу слова, право жити та розвиватися у нормальній гетеросексуальній сім’ї. Тому ми дуже пильно слідкуємо за ставленням кожної політичної партії, політика чи посадової особи до проблеми гомосексуалізму.

Згідно із цьогорічним графіком засідань Парламентської Асамблеї Ради Європи на черговій сесії у Страсбурзі (з 25 по 29 січня) заплановано розглянути низку питань, які безпосередньо пов’язані зі свободою релігії у Європі та діяльністю релігійних організації у сфері захисту моральності у суспільстві. Один із пунктів порядку денного сесії присвячений питанню так званої дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Також Комітетом Парламентської Асамблеї Ради Європи з правових питань та прав людини запропоновано під час січневої сесії проголосувати за проект резолюції та проект рекомендації, якими пізніше мають керуватися держави – члени Ради Європи, що також передбачає внесення змін до національного законодавства в цій сфері. У проекті резолюції ПАРЄ зазначається: “Сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність визнаються в якості забороненої підстави для дискримінації. …Негативне ставлення з боку гетеросексуальної більшості по відношенню до гомосексуальних меншин не має достатнього обґрунтування – не більше, ніж аналогічний негативне ставлення по відношенню до тих, хто має іншу расу, походження чи колір шкіри”.

Аналіз проекту резолюції та проекту рекомендацій запропонованих Комітетом ПАРЄ з правових питань та прав людини демонструє їх невідповідність міжнародному правовому полю. Так, положеннями статей 19 та 21 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права, прийнятого 16 грудня 1966 року Генеральною Асамблеєю ООН, закріплена необхідність обмежувати права людини на вільне вираження (поширення) своїх поглядів та проведення мирних зборів з метою охорони здоров’я і моральності населення. Таким чином, міжнародне співтовариство передбачило адекватні правові заходи, спрямовані проти розпущеності, яка маскується під виглядом прав людини.

Крім того слід зазначити що:

- захист прав людини не може мати не чого спільного з захистом сексуальних збочень;

- введення гомосексуалізму до переліку дискримінаційних ознак на рівні з кольором шкіри та національності, є неможливим бо він не є категорією природного права;

- гомосексуалізм є набутим явищем і немає генетичної природи, його поширення зумовлене багатьма факторами, зокрема – пропагандою.

Розповсюдження гомосексуалізму суперечить національним інтересам України та становить загрозу національній безпеці України з таких причин:

• поширення епідемії ВІЛ/СНІД;

• поглиблення демографічної кризи;

• руйнування інституту сім’ї, який є соціальним базисом існування держави;

• звуження конституційних прав батьків, матерів та дітей (громадян);

• знищення свободи слова та свободи віросповідання.

На сучасному етапі одним із пріоритетних напрямів діяльності всіх інститутів влади в Україні є захист моральності, утвердження в суспільстві загальнолюдських гуманістичних цінностей, здорового способу життя, докорінне вдосконалення системи духовного, морально-етичного виховання перш за все молоді та дітей. Зважаючи на це, проблема порушена у проекті резолюції та проекті рекомендацій, є не просто протилежною державній політиці України, а й спрямована на штучне створення соціальних конфліктів.

Суспільна мораль, яка захищена законодавством і до якої відноситься християнська мораль, безкомпромісно вказують на гомосексуалізм як на зло, направлене проти Бога та людини. Всі релігійні організації в Україні, а також абсолютна більшість українського суспільства ніколи не змінять свого негативного ставлення до сексуальних відносин між особами однієї статі, а також до союзів на основі таких відносин.

Додатково повідомляємо, що на сьогодні в Україні зібрано понад 40 тисяч підписів громадян за встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму. Ми готові їх надати вам на вимогу. Формування агресивного політичного гомосексуального руху і так званого «толерантного» ставлення до нього, а тим більш насильницьке насадження розбещеності й аморальної поведінки оголошені в Україні антидержавними і антисуспільними діями.

Саме тому Постійна делегація Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Ради Європи на найближчому засіданні чергової сесії повинна наполягати на тому, що законодавство України захищає і в подальшому захищатиме інститут гетеросексуальної сім’ї, права батьківства, материнства та дитинства. Ми вимагаємо, щоб українська делегація у ПАРЄ заявила свою категоричну незгоду із заявами та діями ПАРЄ, які спрямовані на розповсюдження і пропаганду моральної деградації сексуальних збочень, у тому числі – гомосексуалізму.

Шановні народні депутати, українська громада уважно стежить за вашою позицією під час січневої сесії ПАРЄ. Наголошуємо, що жоден політик чи партія в Україні не повинні підтримувати вимог сексменшин, а навпаки, зобов’язані сконцентрувати свої зусилля на виробленні механізму для захисту суспільства від їх руйнівного впливу. Лише у такому випадку ці партії і політики можуть розраховувати на підтримку на кожних наступних виборах.

Комітет громадського руху «Любов проти гомосексуалізму».

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей (0)
цитата ответить 14 Сен. 2011 в 11:04 zasdasd:

ПРОПАГАНДА ГОМОСЕКСУАЛИЗМА-ВЫГОДНЫЙ МИФ ДЛЯ ТРАВЛИ ОППОНЕНТОВ.
Есть лишь 2 фактора формирования ориентации:
1. Био: влияние гормонов.
2. Эро: влияние эротических образов и закрепление удовольствия от эротических образов.
В каждом фильме на ТВ я вижу это: эротический женский образ, женщину ласкают руки любовника, все розово-шоколадно, все прекрасно, все красиво, все очень соблазнительно, эротично и сексуально. Однако, ни у кого не вызывает страх за то, что эти эрообразы женщины смогут соблазнить женщину.
Я хочу, чтоб вы сейчас с предельной прямотой ответили себе на вопрос: почему мы не боимся, когда на ТВ показывают соблазнительные эрообразы и когда эти образы смотрят люди одного с этими образами пола. Не боимся за то, что эрообразы соблазнят человека одного пола.
Но почему боятся, что ЛГБТ с лозунгами повлияет на ориентацию?
Значит пропаганда не соблазнит. Нам внушают обратное.
Подробнее:
http://zuferilla.livejournal.com/2822.html
Прошу распространить это воззрение.

 
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5