27 Апрель 2024
 

У Рівному до церкви запросили депутатів та помолились за них

«Є одна знакова річ, нічого доброго в державі не відбудеться, доки немає Божого благословення…». Такі слова сказав Президент України Віктор Ющенко у перший день роботи під час промови в соборі Святої Софії. Під таким гаслом молилися і благословляли депутатів міської та обласної рад Рівного в християнській Церкві повного Євангелія «Осанна» 15 квітня. Потреба в молитві і Божому благословенні була, є і буде завжди. Адже завдання, які лежать на плечах людей влади у цей період є надзвичайно доленосними і важливими.

Церква «Осанна» організовує молитву благословення за депутатів вже четвертий рік поспіль з часу останніх виборів до парламенту, обласних та міських рад. На ці зустрічі запрошуються представники депутатського корпусу міста та області. Вони мають змогу провести час в атмосфері прийняття та благословення. Молитви про чесну владу, про відсторонення з коридорів влади лукавих і беззаконних людей, про благословення Української землі отримують явну відповідь.

Присутні представники депутатського корпусу, християнських громад міста мали змогу проглянути відеофільм про події листопада 2004 року, фрагменти промови президента Віктора Ющенка під час його інавгурації, його промова у соборі Святої Софії. Ці факти засвідчили про позитивні зрушення, які відбулися на Україні. З уст перших лідерів нашої держави звучать слова про важливість віри в Бога, чесність і взаємоповагу у стосунках влади і церкви. Це те, чого чекали і про що молилися християни України багато років.
Пастор церкви «Осанна» Володимир Ільчук говорив про необхідність молитви за оточення нових лідерів нашої держави. Лукаві люди не повинні знайти свій притулок під крилами нової влади в Україні. Часто саме лукаві люди в оточенні урядовців перешкоджають провадженню Божих планів на тій чи іншій території.

Привілей і обов’язок Християнської Церкви – молитися і благословляти владу. Привілей і потреба влади – шукати і приймати молитву і благословення від Бога. В такому ключі висловлювався пресвітер церкви «Осанна» Сергій Качан. Одним із присутніх гостей був Чак Айкок, президент Національного Інституту Батьківства (США). Пан Айкок поділився своїми враженнями від змін на Україні і виразив сподівання, що прагнення українським народом свободи, звільнення від корупції виведе Україну на нові рубежі, де її чекає прекрасне майбутнє. З коротким словом до присутніх звернувся і капелан Тюремного Братства Анатолій Лук’янчук, висловивши необхідність практичного виразу християнської віри у сучасному суспільстві.

Після молитви благословення присутніх депутатів привітали і вшанували пам’ятними дарунками та квітами.

Володимир Ланевич, для НХМ.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5