20 Апрель 2024
 

Открытое письмо Юлии Тимошенко от христиан Днепропетровска (укр.)

Відкритий лист Прем’єр Міністру України, лідеру політичного блоку «БЮТ»
Тимошенко Юлії Володимирівні
(з приводу ініціатив легалізації та популяризації одностатевого способу життя)

Вельмишановна Юліє Володимирівно!

Від імені віруючих багатьох християнських конфесій, громадян України, я, пастор Євангельської Християнської церкви «Перемога» в місті Дніпропетровську, звертаюсь до Вас з проханням захистити нас, народ України, від засилля антиморальності і популяризації гомосексуального способу життя в нашій країні.

Протягом останніх років члени громадських організацій секс меншин, окремі журналісти, а також окремі посадові особи вжили активних заходів, спрямованих на поширення сексуальних збочень в Україні. Метою таких дій є формування в суспільстві толерантного ставлення до гомосексуалізму. Нині ця мета вже досягнута у кількох країнах Євросоюзу. Представники згаданих громадських організацій намагаються змішати поняття толерантного ставлення до осіб, які мають нетрадиційну статеву орієнтацію, з толерантним ставленням до самого явища збоченої сексуальності. Використовуючи гасла демократії, вони домагаються всюди легалізації одностатевих “шлюбів”, щоб остаточно дискредитувати поняття сім’ї.

Сім’я, як союз одного чоловіка й однієї жінки, є встановленою Самим Богом. Вона є основою суспільства і має на меті народження та повноцінне виховання дітей, сприяє збереженню суспільної моралі. Тож ми категорично виступаємо проти визнання одностатевих пар офіційними сім’ями та надання їм права усиновлення дітей. Досвід багатьох економічно розвинених країн, у яких спостерігається ослаблення або нівелювання інституту традиційної сім’ї, свідчить, що ці країни стикаються з такими проблемами, як катастрофічне падіння народжуваності, демографічна криза, критичне зниження суспільної моралі. У свою чергу все це має не тільки духовні, але й відчутні економічні наслідки.

Захисники гомосексуалізму у своє виправдання, намагаються переконати суспільство в тому, що одностатева сексуальність є вродженим варіантом норми. Насправді ж такий гріховний потяг не є ні вродженою особливістю певної людини, ні варіантом нормальної статевої поведінки. Наука це підтверджує. Геями не народжуються, а ними стають часто в результаті аморального, розпусного способу життя. Але особи, що бажають звільнитися від гомосексуальної залежності, одержують звільнення після звернення до Бога.

Одну із ключових ролей у моральній деградації суспільства, безумовно, відіграють засоби масової інформації. В українських ЗМІ прослідковується тенденція до неконтрольованого збільшення інформації, яка пропагує і заохочує громадян до одностатевого способу життя. Очевидно, що такому небезпечному процесу потрібно покласти край і не допустити подальшої пропаганди сексуальних збочень в державі.

Нині проблемою планетарного масштабу є епідемія СНІД, яка посилюється через поширення сексуальних збочень. Ця пандемія багато в чому спричинена мас-медіа, які заохочують людей до ведення «небезпечного» статевого життя. Пропагуючи крайні форми сексуальної розпусти, українські ЗМІ створюють умови для поширення епідемії СНІДу в Україні. Щоб зупинити цей небезпечний процес, необхідно розробити відповідні імперативні норми, які заборонять українським мас-медіа пропагувати сексуальні збочення у будь-якій формі.

Зауважуємо, що ми не виступаємо за дискримінацію осіб, які вважають себе гомосексуалістами, але ми категорично проти того, щоб гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства й особистості. Ми проти того, щоб гомосексуалізм пропагувався із допомогою засобів масової комунікації, на вулицях наших міст та в наших школах і Вузах (у тому числі і з допомогою факультативного курсу «Толерантність», що запроваджується зараз в українських школах). Більшість населення України не має ненависті або упередженого ставлення до осіб, які мають гомосексуальні схильності, але всі ми не можемо і не будемо миритися з гомосексуалізмом чи іншими аморальними діями та їхньою пропагандою, як явищами антидуховного і антисуспільного життя.

Шановна Юлія Володимирівна, з моменту початку Вашої кар’єри як політика, я дуже уважно слідкував за Вашим політичним шляхом. В часи Помаранчевої Революції я був дуже вражений почути Ваш вислів: «Україна не встане з колін доти, поки не стане на коліна перед Богом». Ці слова змусили, перш за все, мене стати на коліна і молитися Богу за нашу країну, за владу, за Вас.

У Святому Письмі записана є історія про одну юдейську дівчину на ім’я Естер, яка волею Божою стала царицею Персидського царства. І в скрутні часи, коли повстала загроза винищення її народу, перед нею став складний вибір – захистити, спасти свій народ чи промовчати, не зробити нічого. Тоді Бог послав до неї таке слово: «Не думай в душі своїй, що втечеш до царського дому одна з усіх юдеїв... Бо якщо справді будеш ти мовчати цього часу, то полегшення та врятування прийде для юдеїв з іншого місця, а ти та дім твого батька погинете. А хто знає, чи не на час, як оцей, досягла ти царства!... » (Естер 4:13-14). Отже, ми віримо, що це як раз той час, коли ми повинні вголос заявити своє «Ні» розпусті та аморальності в Україні, бо, як висловився Эдмунд Берг «Єдине, що потрібно для тріумфу зла, це щоб добрі люди нічого не робили».

Нещодавно ми були раді дізнатися про Вашу поїздку до Єрусалиму, ціллю якої було «набратися сил, пройти шляхом Христа і зробити багато речей, що відроджують віру». От чому ми звертаємось саме до Вас з проханням відродити та захистити традиційні християнські цінності й моральність. Ми просимо Вас захистити право віруючих людей сміло цитувати уривки зі Священних Книг, які засуджують гомосексуалізм. Ми просимо Вас захистити право кожного вільно й привселюдно говорити, що гомосексуалізм - це гріх і зло, захистити право кожної людини незалежно від віку виховуватися й розвиватися в здоровій і повноцінній родині.

Також ми просимо Вас почати всі можливі дії, щоб не допустити проведення цієї мерзенності - гей-парадів та інших проявів пропаганди збоченості й сексуальної розбещеності у нашій улюбленій країні. Ми уявляємо, якому Ви зараз піддаєтеся тиску з боку «блакитного» лобі й будемо молитися за Вас перед Господом, щоб Він дарував Вам сили проявити твердість.

З щирими молитвами про Вас,

Пастор Сергій Петрович Вінковський 13.03.2008 р.

ProChurch.info

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5