26 Апрель 2024
 

Христиане Днепропетровска против гей-парада (открытое письмо Виктору Ющенко)

Відкритий лист Президенту України (з приводу ініціатив легалізації та популяризації одностатевого способу життя)

Вельмишановний Віктор Андрійович!

Ми, громадяни України, вкрай стурбовані духовним і моральним станом сучасного суспільства. З глибоким занепокоєнням ми відзначаємо наявність в нашій державі різних намагань популяризувати гомосексуальні відносини в Україні. Такі ініціативи походять у першу чергу від громадських організацій, які виступають від імені осіб нетрадиційної статевої орієнтації. Ці ініціативи також мають підтримку від іноземних держав, де легалізовано так звані одностатеві шлюби або партнерства.

Протягом останнього року члени громадських організацій сексменшин, окремі журналісти, а також окремі посадові особи вжили активних заходів, спрямованих на поширення сексуальних збочень в Україні. Метою таких дій є формування в суспільстві толерантного ставлення до гомосексуалізму. Нині ця мета вже досягнута у кількох країнах Євросоюзу. У Великобританії, Голландії і Швеції вже обмежують свободу віросповідання і свободу слова заради захисту та поширення гомосексуалізму в суспільстві.

Представники згаданих громадських організацій у своїх заявах намагаються змішати поняття толерантного ставлення до осіб, які мають нетрадиційну статеву орієнтацію, з толерантним ставленням до самого явища збоченої сексуальності. Використовуючи гасла демократії, представники нетрадиційної сексуальної спрямованості заявляють про якусь дискримінацію з метою домогтися жалості з боку суспільства і активізувати спроби змінити законодавство, щоб захистити себе надалі від цієї “дискримінації”. Поступово, радикально змінюючи законодавчу базу країни, вони прагнуть установити «гомо диктатуру», що не сприймає ніякої критики у свою адресу. Саме тому гомосексуалісти домагаються всюди легалізації одностатевих “шлюбів”, щоб остаточно дискредитувати поняття сім’ї. Навпаки, сьогодні потрібно говорити про дискримінацію традиційної сім’ї.

Сім’я, як союз чоловіка й жінки, є встановленою Самим Богом. Вона є основою суспільства, має на меті народження та повноцінне виховання дітей, сприяє збереженню суспільної моралі. Тож ми категорично виступаємо проти надання права усиновлення дітей одностатевим парам. Досвід багатьох економічно розвинених країн, у яких спостерігається ослаблення або нівелювання інституту традиційної сім’ї, свідчить, що ці країни стикаються з такими проблемами, як катастрофічне падіння народжуваності, демографічна криза, критичне зниження суспільної моралі. У свою чергу все це має не тільки духовні, але й відчутні економічні наслідки.

Захисники гомосексуалізму, часто у своє виправдання, намагаються переконати суспільство в тому, що одностатева сексуальність є вродженим варіантом норми. Насправді ж такий гріховний потяг не є ні вродженою особливістю певної людини, ні варіантом нормальної статевої поведінки. Наука це підтверджує. Геями не народжуються, а ними стають часто в результаті аморального, розпусного способу життя. Особи, що бажають звільнитися від гомосексуальної залежності, одержують звільнення після звернення до Бога.

Одну із ключових ролей у моральній деградації суспільства, безумовно, відіграють засоби масової інформації. На сьогоднішній день в Україні існують щонайменше два спеціалізованих видання, які цілеспрямовано пропагують гомосексуальний спосіб життя. Інші українські ЗМІ, які розраховані на широкі верстви населення, час від часу поширюють інформацію, спрямовану на формування терпимого ставлення до гомосексуалізму. В них одностатеві стосунки показуються як нормальне явище. Очевидно, що такому небезпечному процесу потрібно покласти край і не допустити подальшої пропаганди сексуальних збочень в державі.

Нині проблемою планетарного масштабу є епідемія СНІД, яка посилюється через поширення сексуальних збочень. Ця пандемія багато в чому спричинена мас-медіа, які заохочують людей до ведення «небезпечного» статевого життя. Пропагуючи крайні форми сексуальної розпусти, українські ЗМІ створюють умови для поширення епідемії СНІДу в Україні.

Зауважуємо, що ми не виступаємо за дискримінацію осіб, які вважають себе гомосексуалістами, але ми категорично проти того, щоб гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства й особистості. Ми проти того, щоб гомосексуалізм пропагувався як варіант норми статевого життя в наших школах і Вузах (у тому числі і з допомогою факультативного курсу «Толерантність», що запроваджується зараз), із допомогою засобів масової комунікації та на вулицях наших міст. Ми проти того, щоби держава заохочувала своїх громадян до одностатевих сексуальних стосунків. Більшість населення України не має ненависті або упередженого ставлення до осіб, які мають гомосексуальні схильності, але всі ми не можемо і не будемо миритися з гомосексуалізмом, іншими аморальними діями та їхньою пропагандою, як явищами антидуховного і антисуспільного життя.

Далі приводимо основні постулати, чому ми виступаємо радикально проти гомосексуалізму та його всебічної пропаганди:

1. Гомосексуалізм - це гріх, це мерзенність в очах Бога. Бог споконвік створив одну жінку для одного чоловіка. Це Божий порядок; Християнство вважає гомосексуалізм гріхом, тому що:

• По-перше, Біблія називає це гріхом - Левіт 18:22, 1Коринтянам 6:9-11, Римлянам 1:21-32.

• По-друге, виходячи з навчання Церкви про споконвічний розподіл статей, про цнотливість, шлюб і родину, про призначення людини до святості.

• По-третє, на підставі історичної церковної традиції.

2. Україна протягом багатьох століть була проголошена християнською країною, для культури й моральності якої гомосексуалізм є далекий і неприйнятний. Україна - історично християнська країна, Європа - історично християнська територія. Тому християнство однозначно засуджує гомосексуалізм.

3. Гомосексуалізм - це моральне збочення, засноване на статевій розбещеності та психічному розладі. Визнання такого поводження як нормального й прийнятного на загальнодержавному рівні приведе до моральної деградації всього суспільства.

4. Гомосексуалізм - це протиприродно. Сама анатомія людини не призначена до таких стосунків. Логіка та здоровий глузд однозначно засуджують гомосексуалізм.

5. Гомосексуалізм - це деструктивне антигромадське поводження, тому що воно підриває й знецінює мораль й, в остаточному підсумку, приводить до скасування інституту традиційної родини та збільшення демографічної кризи. Гомосексуалізм - це паразит, що існує й харчується за рахунок нормальних гетеросексуальних родин. Головним ворогом гей-культури є традиційна сім’я.

6. Гомосексуалізм веде до виродження націй демографічно. Впровадження політики схвалення або навіть мовчазної згоди з гомосексуалізмом приведе до вимирання України як нації, до зниження рівня народжуваності, як це нині відбувається в тих країнах Європи, які підтримують таку політику. Гомосексуалізм - це культура вимирання. Згода з гомосексуалізмом - це свідома згода з виродженням нації, тому що жодне закрите гомосексуальне співтовариство не в змозі відтворювати себе.

7. Гомосексуалізм - не вроджена, а придбана схильність. Гомосексуалістами й лесбіянками не народжуються, а стають в результаті:

• Неправильного виховання (недостатнього їхнього виховання з боку батьків або на тлі гіперопіки з боку матерів);

• Нав’язування й популяризації гомосексуального поводження в ЗМІ як нормального, навіть модного й престижного;

• Невдалих, зруйнованих відносин із представниками протилежної статі.

8. Всі цивілізації, культури й державні утворення, що зводили порок у квінтесенцію свого буття й світорозуміння, гинули. У християн завжди були чіткі установки - що можна, а що не можна, що є добро, а що зло. Саме тому ліберальний Рим не зумів устояти: він упав, а християнство вижило й встояло! Не будемо ж повторювати трагічні уроки історії! Ми проти морального занепаду нашого суспільства. Ми віримо в інше майбутнє для України.

9. Гомосексуалісти вимагають надання їм права на всиновлення дітей, що є основою для фактичної подальшої легалізації педофілії. Можна дивуватися, але в Голландії з ініціативи секс меншин недавно була зареєстрована перша у світі партія педофілів. І, тільки-но встигнувши легалізуватися, педофіли вже вимагають знизити вік сексуальної згоди до 12 років, дозволити дитячу порнографію й зоофілію. Чи хочемо ми цього для своєї країни, свого міста, своєї родини? “Ні”, і ще раз “Ні”!

10. На підставі численних незалежних досліджень незаперечним є той факт, що серед гомосексуалістів значно вище рівень психічних захворювань, суїцидів, а також середня тривалість їхнього життя на 10-20 років менше, ніж людей з традиційною орієнтацією.

11. Як свідчить статистика, особи, що займаються гомосексуальною практикою, в більшій мірі схильні до захворювання СНІДом. Однак СНІД - далеко не єдина хвороба, що є небезпечною для життя й здоров’я гомосексуаліста. Існує маса захворювань, що їм властиві, незалежно від того, використовується презерватив чи ні. Інакше кажучи, сам спосіб життя гомосексуаліста є НЕБЕЗПЕЧНИЙ!

12. Пропаганда гомосексуалізму - це антидержавна політика. Якщо Україна - демократична країна, а демократія - це волевиявлення більшості, і якщо переважна більшість населення України вважає гомосексуалізм збоченням і гріхом, тоді всіляка пропаганда, демонстрація гомосексуального, збоченого, аморального поводження, всілякі «гей-паради» та інше повинні засуджуватися й переслідуватися Кримінальним Кодексом України. Ми проти того, щоб гомосексуалізм поширювався по наших улюблених містах, по нашій улюбленій Україні! Ми проти того, щоб розбещувалися наші діти, підлітки і молодь. Ми - за здорове, чисте і вільне від збоченостей суспільство в Україні.

Шановний Віктор Андрійович! Ви виступаєте гарантом Конституції, гарантом первинних прав і свобод громадян, тому ми просимо Вас захистити ці фундаментальні права людини - право на волю віросповідання, право на волю слова, право жити й розвиватися в щасливій гетеросексуальній родині. Ми просимо Вас захистити право віруючих людей сміло цитувати уривки зі Священного Писання, які засуджують гомосексуалізм. Ми просимо Вас захистити право кожного вільно й привселюдно говорити, що гомосексуалізм - це гріх і зло, захистити право кожної людини незалежно від віку виховуватися й розвиватися в здоровій і повноцінній родині.

Ми віримо, що нам необхідно йти по шляху зміцнення традиційної родини, тому що від її стану залежить здоров’я і міцність держави. Ми бажаємо всім людям бути духовно багатими, заможними, морально й фізично здоровими. Для цього кожному необхідно вести здоровий спосіб життя й виконувати Божі Заповіді.

Шановний Віктор Андрійович, ми просимо Вас почати всі можливі дії, щоб не допустити поширення в Україні всіляких проявів збочень і моральної деградації, таких, як гей-паради чи демонстрації, а також не допустити впровадження факультативних курсів «Толерантність» у школах нашої улюбленої країни.

Ми уявляємо, якому Ви зараз піддаєтеся тиску з боку «блакитного» лобі й будемо молитися за Вас перед Господом Богом, щоб Він дарував Вам сили проявити твердість.

Християни м. Дніпропетровська.

13.03.2008 р.

Збір підписів триває.

Копії листа направлені прем’єр-міністру України Юліі Володимирівні Тимошенко, міністру освіти і науки Вакарчуку Івану Олександровичу, міністру в справах сім’ї, молоді та спорту Павленко Юрію Олексійовичу, народному депутату України Марущенко Володимиру Станіславовичу, народному депутату України, Голові комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Полохало Володимиру Івановичу, народному депутату України, Голові комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Костенко Павлу Івановичу, в національну експертну комісію України з питань захисту суспільної моралі.

ProChurch.info

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей (0)
цитата ответить 16 Мар. 2008 в 02:54 ВШ:

Хочется надеяться, что прежде, чем посылать письмо президенту, ошибки, содержащиеся в нем, будут исправлены. Например, будет использован звательный падеж в обращенииях к Президенту; вместо “йти по шляху” будет написано “йти шляхом” и т.д. Дайте текст профессиональному редактору.

 
цитата ответить 16 Мар. 2008 в 02:57 ВШ:

А вообще, поддерживаю эту инициативу.

 
цитата ответить 17 Мар. 2008 в 11:54 Александр:

Народ Украины! Давайте проснемся,зло как змей вползает на нашу землю,объеденимся на защиту наших
детей от содомитов.Европейская гейшизофрения не должна укорениться на нашей земле.Богу это ненавистно.И за пассивность дадим отчет Господу.

 
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5