18 Апрель 2024
 

Молодіжна акція „ВАРТО ЖИТИ”

Молодіжну акцію “ВАРТО ЖИТИ” можна сміливо назвати однією з найуспішніших і найблагословенніших акцій за всю історію церкви “Фіміам” м. Луцька. АНШЛАГ – одне слово, яким можна описати всю зустріч. СЛАВА БОГУ – два слова, якими ми можемо описати все, що відбувалося до зустрічі, під час зустрічі і після неї. Зустріч під назвою “Варто жити” була підготовлена з нагоди 5-ї річниці реабілітаційного центру “Переображення”.

Цілі, які були поставлені:
• ближче познайомити людей з центром реабілітації,
• розповісти людям, що вихід з наркотичної залежності в Ісусі Христі.
(Можна сміливо сказати, що цілі досягнено на 200%) Місто було готове до 15 травня завдяки ревній молитві (з постом) та потужній рекламі: 15 тисяч особистих запрошень, тисяча афіш, реклама на радіо...
14 травня в парку відпочинку був проведений концерт групи “Теплий дощ” (м. Рівне). І, дякуючи Богу, ось 15 травня...

Хоча відповідальність була велика, хвилювань багато не було, адже мали велику надію на Бога і віддали усе в Його руки...
Зустріч мала розпочинатися о 18.00.

Вже о 17.35 зал був заповнений майже на половину.

17.50 – зал заповнений на 110%. Людям доводиться стояти у проходах. І навіть там стояти пощастило не всім. Дуже багато людей (приблизно 200 чоловік) просто не змогли увійти, тому що не було можливості не лише сидіти, а й стояти.

Дуже велика кількість присутніх на зустрічі доводить те, що людям не байдужа проблема наркотиків.

18.05 - зустріч розпочалася...

Забігаючи наперед, хочемо зауважити, що зустріч тривала 3 години. Але вони пройшли на одному подиху. Сама програма була дуже різноманітною.

По-перше, був концерт християнської групи “Теплий дощ”. Хлопці постаралися для слави Божої. Весь зал дружньо підтримував їх оплесками.

По-друге, було багато гостей. Були присутні і представники влади, і наші друзі з інших реабілітаційних центрів (м. Остріг та м. Рівне).

По-третє, знайомство з центром реабілітації було цікавим та захоплюючим. Сергій Шараєвський (зараз пастор церкви “Божий Дизайн”) мав нагоду поділитися цікавою історією створення центру. Лунали теплі слова привітання... за які ми щиро дякуємо!!! Перші кроки завжди важкі, але коли потім озираєшся назад, то радісно згадуєш усі поразки та успіхи.

Ось так і цього разу. Усі пристуні з великою цікавістю слухали розповідь Сергія.

Також можна було побачити відеоролик про життя центру зсередини: 10 хвилин захоплюючої подорожі. Можна було почути і побачити життя реабілітантів.
Побачили фото колишніх наркоманів, які зараз мають повноцінне життя. Колись розбиті сім’ї, а зараз щасливі подружжя. Новостворені сім’ї - колишні наркомани, які вже одружилися.

Бог так зробив, що 14 травня було весілля ще в однієї пари (Саша + Іра), вони у минулому теж були залежні від наркотиків. На зустрічі вони поділилися тим, як жили раніше і як Бог звільнив їх.

І ще багато чого можна було побачити та почути, зокрема, промову пастора церкви “Фіміам” Павла Миронюка, яка вказувала на основну причину проблеми наркоманії, а саме: на відсутність теплих відносин між батьком і дитиною, а також на шлях її вирішення – Бог є Тим люблячим Отцем, Який хоче мати спілкування з кожним із нас .
Також “цвяхом” програми був фільм про луцьких наркоманів “Правда про наркотики”. До речі, цей фільм можна придбати у нас smile

Апогеєм програми був вихід на сцену усіх колишніх наркоманів, які звільнилися від наркотиків. Під радісні оплески, разом з групою “Теплий дощ”, усі заспівали останню пісню. І останній штрих... під час пісні колишні наркомани підходили до вольєру з проволоки і викидали шприци як символ того, що їх звільнив Бог і що вони ніколи не повернуться до наркотиків, тим самим показуючи приклад усім, хто ще залежний.

Молитва про Луцьк, про залежних людей, про звільнення... і зустріч закінчена. Після зустрічі усі бажаючі могли поспілкуватися. Наркозалежні спілкувалися з колишніми наркоманами, батьки наркоманів також мали нагоду порозмовляти з батьками тих, хто вже звільнився.

Наостанок хочеться подякувати нашому люблячому Богу, Який зробив велике чудо звільнення і продовжує робити його до цього часу.

Хотілося лише додати, що силу волі колишні наркомани знайшли не в собі, а в Ісусі Христі.
Він їх і звільнив від наркотиків.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5