01 Май 2024
 

Інформаційний лист про Міжнародну науково-практичну конференцію «Виховання молодого покоління на християнських моральних цінностях” у працях вчених наукової школи  Академіка Євтуха(укр.)

Інформаційний лист про Міжнародну науково-практичну конференцію «Виховання молодого покоління на християнських моральних цінностях; актуальні питання навчання і виховання» у працях вчених наукової школи Академіка Миколи Борисовича Євтуха

15-16 травня 2009 року в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Виховання молодого покоління на християнських моральних цінностях; актуальні питання навчання і виховання» у працях вчених наукової школи Академіка Миколи Борисовича Євтуха».

МЕТА І ЗАВДАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:

- Вивчити та узагальнити теоретичний і практичний досвід виховання молодого покоління на християнських моральних цінностях та актуальні питання навчання і виховання у працях вчених наукової школи Академіка Миколи Борисовича Євтуха, інших науковців і педагогів-практиків України та зарубіжжя.

- Виробити рекомендації для здійснення виховання молодого покоління України на християнських моральних цінностях та розглянути актуальні питання навчання і виховання.

Запрошуються вчені наукової школи Академіка Миколи Борисовича Євтуха, представники інших наукових шкіл, науковці і педагоги-практики, які цікавляться вихованням шкільної і студентської молоді на християнських моральних цінностях та актуальними питаннями навчання і виховання.

ПИТАННЯ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:

1. Теоретичні засади духовно-морального виховання молодого покоління на християнських моральних цінностях

• Ідеї духовно-морального виховання у працях вітчизняних та зарубіжних педагогів.

• Нормативна база викладання дисциплін духовно-морального спрямування.

• Програмне та навчально-методичне забезпечення: посібники і підручники.

• Методика викладання предметів духовно-морального спрямування.

• Досвід духовно-морального виховання в Україні та за кордоном.

2. Актуальні питання навчання та виховання молоді.

Вимоги до учасників конференції:

• Надіслати теми доповідей та інформацію про себе (П.І.Б., місце роботи, науковий ступінь, звання).

• Надіслати електронний варіант статті після апробації на конференції у двохтижневий термін. Вимоги до оформлення статті:

1) стаття має містити наступні структурні елементи: постановку і обґрунтування актуальності проблеми; аналіз наукових досліджень, на які спирається автор; виокремлення аспектів проблеми, які ще недостатньо

вивчені; постановка мети та завдань статті; виклад основного матеріалу з обґрунтуванням отриманих результатів; висновки, рекомендації, перспективи подальших досліджень; список літератури

2) Мова рукопису – українська.

3) Гарнітура - Шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5. Поля: ліве – 30мм, праве – 15 мм, верхнє та нижнє – 20 мм.

4) Орієнтовний обсяг матеріалів публікації складає 5-8 сторінок.

Теми доповідей та інформацію про себе надсилати на поштову скриньку: .(JavaScript должен быть включён для просмотра email адреса) до 12 травня (вівторок), статті – у двотижневий термін після закінчення конференції.

Планується випуск збірника наукових записок учасників конференції після апробації статті на конференції

Адреса:

вул.Семінарська 2, м.Острог, Рівненська область, Національний університет «Острозька академія», 35800, тел. 8 (03654) 3 05 97

(Їхати потягом до станції «Острог», далі маршрутним таксі в місто Острог<Острозька академія по вул. Семінарській, 2>).

З повагою,

оргкомітет конференції

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2