26 Апрель 2024
 

Проект указу Президента України про „Стратегію боротьби з дискримінацією в Україні”

Проект „Стратегія боротьби з дискримінацією в Україні” психологічно обумовлюється спрощенням візового режиму Україна-ЄС. Так звані антидискримінаційні зміни інспірувала і розробила Рада ЛГБТ ще 26.2.2011р. Введенням такого проекту в дію настане державний переворот. Демократична держава зміниться в тоталітарну диктатуру.

Антидискримінаційні зміни, які передбачає цей проект, концентрують всі елементи новітнього тоталітарного режиму, який торкнеться кожного громадянина України. А саме:

1) Надання таких самих майнових прав ЛГБТ-особам, які встановлені для нормального подружжя. Це на практиці означатиме легалізацію гомосексуальних подружжів;

2) Право на отримання офіційних документів, в яких ідентифікують чоловіка як жінку, а жінку як чоловіка, якщо цього бажає;

3) Зрівняння з т.зв. міжнародними стандартами, тобто гомоідеологію і гомодиктатуру імплантувати в Україну.

Термін „боротьба з дискримінацією” і фрази про толерантність конкретно означають:

а) ввести до обов’язкової шкільної програми пропаганду гомосексуалізму, а цим деморалізувати цілу молоду генерацію;

б) вишколити працівників правоохоронних органів і судової системи (суддів, адвокатів) для новітнього режиму. Захист моральних цінностей, а навіть власної особи або дітей від гомосексуальної ідеології, вважатиметься правопорушенням, заснованим на т.зв. дискримінації;

в) ввести ювенальну юстицію, яка є джерелом для усиновлення дітей гомосексуалістами. Йдеться про відбирання дітей з нормальних сімей і продавання їх гомосексуалістам і педофілам.

Навіть в ЄС процес морального розкладу суспільства, який веде до автогеноциду, не відбувається так швидко.

До того ж його не вдалося просунути лише одним документом, так, як це має статися в Україні через проект указу Президента під назвою „Стратегія...”. Пана Президента і цілий народ цілеспрямовано обманули. Активісти цього проекту допускаються найважчого злочину проти народу і проти всіх моральних цінностей людства. Його схвалення принесе пекло на землі, а згодом і після смерті. В дійсності зовсім не йдеться про боротьбу з дискримінацією, але навпаки це є впровадження найжорстокішої дискримінації переважної більшості українського народу горсткою збочених людей. Найбільше постраждають беззахисні діти і моральні люди. Мовчати на цей організований злочин є злочином проти людськості, злочином проти українського народу, а насамперед – злочином проти Бога.

Дорогі депутати Верховної Ради, закликаємо Вас перед Богом і перед цілим народом, не ставайте інструментом вбивства цілої молодої генерації українського народу. Категорично виступіть проти цього злочинного клану, який намагається обманом і інтригами змінити політичний режим, з метою геноциду України. Перестережіть пана Президента, щоб проект, який йому пропонує міністр Лавринович під назвою „Стратегія...”, в жодному разі не підписав. Також попросіть його, щоб відкликав указ від 24.5.2011р., який схвалює злочинну ювенальну юстицію під назвою „Концепція розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні”.

Якщо хочете міняти візовий режим, то міняйте тільки його. Проект „Стратегія...” є таким ж обманом, як коли б лібералізація візового режиму поєднувалася із запровадженням наркотиків, евтаназії і планованим голодомором. Ще є час зупинити цей смертоносний проект.

Моляться за вас:

Ілля Патріарх Візантійського Католицького Патріархату

Методій, ЧСВВр, Тимотей, ЧСВВр, єпископи-секретарі

Львів, 28.8.2011р.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5