19 Апрель 2024
 

Ученые Академии Наук обратились к Президенту Януковичу

Президентові України В.Ф. ЯНУКОВИЧУ
Голові ВР України В.М. ЛИТВИНУ
Прем’єр-міністру М.Я. АЗАРОВУ
Депутатам Верховної Ради України
Священнослужителям християнських Церков

Ми, християни, вчені Академій Наук України, вкрай занепокоєні духовним станом нашого сучасного суспільства, особливо молоді. В повсякденному житті стаємо свідками зростання обману, корупції, насилля. Пияцтво, наркоманія, проституція, злочинність, мають місце навіть серед неповнолітніх дітей.

Як свідчить статистика, збільшилась кількість ВІЛ-інфікованих людей, що загрожує генофонду нашої нації. Люди вже починають сприймати гомосексуалізм як звичайне, нормальне явище.

Під виглядом боротьби за права людини і демократію пропагується терпиме ставлення до одностатевих відносин, легалізації одностатевих шлюбів, прирівнюючи такі “союзи” до традиційних сімей, надавши їм навіть право усиновлення дітей. Таким чином, іде руйнування інституту сім’ї—основної ланки держави. Наслідки гомосексуалізму цілком очевидні: поширення СНІДу і низька народжуваність, адже одностатеві шлюби не дають потомства. Так спотворюється саме поняття про суспільну мораль.

Аморальність почала втілюватися в душі людей через пресу, телебачення, інтернет, які пропагують насильство, порнографію, відкритий секс, жорстокість. Якщо людство не зупиниться у своєму безглузді та розбещеності, порушуючи Божі фізичні і духовні закони, то воно само себе прирече до самознищення. Усе це є наслідком бездуховності і втрати моральних цінностей. Духовне відродження можна здійснити тільки на основі християнської моралі, яка базується на вченні нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа, яке замість ненависті сповідує любов, замість помсти - прощення, чого нема в інших релігіях.

Людство хворе і йому треба повернутись до Бога з покаянням, як попереджує і закликає нас Господь Ісус Христос: “...якщо не покаєтесь усі так саме загинете” (Лука 13 : 5). Перші американські президенти (Дж. Вашингтон, Дж. Адамс, Дж. Медісон, Авраам Лінкольн та інші) визнавали свою залежність від Бога і в часи небезпеки для країни призначали день посту, примирення і молитви, закликали народ разом із владою і священнослужителями до каяття. І Бог відводив від них біду.

Після цього президенти разом з Конгресом визначали день урочистої подяки і поклоніння Всемогутньому Богу за Його велику милість, явлену їм у відбудові мирного життя. В нашій же державі нема такого дня, хоча Господь достойний подяки вже за те, що подарував нашій країні безкровну свободу, мирне небо і врожай. Господь бажає бачити нас вдячними людьми не тільки до Нього, а й один до одного.

Такий приклад буде значним внеском у вихованні нашої молоді. Що посіємо, те і пожнемо. Ми звертаємось до усіх вас з пропозицією, призначити день ПОДЯКИ БОГУ і зробити його національним святом. У призначений день примирення, посту і молитви ми закликаємо весь український народ до каяття разом з владою і священнослужителями за власні гріхи, гріхи минулих поколінь, таких, як атеїзм (не визнання Бога як Творця Всесвіту) і антисемітизм, Тоді Господь зніме прокляття з нашої землі і пошле Своє благословення, як написано у Святому Письмі: “... і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Iм’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!” (2 Хронік 7 : 14) . Ми молимось за спасіння українського народу, за владу, щоб Господь надав мудрості правильно керувати нашою державою і Україна по суті стала християнською, процвітаючою країною. Нехай Господь Вас рясно благословить! Слава Богу Отцю, нашому Господу і Спасителю Ісусу Хресту і Святому Духу! А м і н ь!

З любов’ю і повагою до Вас, християни, вчені Академій Наук України:

Академік Української Академії Наук О.М. Князюк

Академік Української Академії мед. наук Е.І. Суслов

Доктор медичних наук України В.І. Малюк

Доктор фізико-математичних наук В.С. Дверняков

Доктор медичних наук України, проф. А.В.Руденко

Доктор фізико-математичних наук Т.В. Тернова

Кандидат хімічних наук Л.Г. Гаврилова

Кандидат медичних наук Т.П. Підгаєвська

Кандидат фізико-математичних наук Н.В. Ткаченко

Кандидат педагогічних наук В.Н. Шевченко

Кандидат хімічних наук Н.А. Дрізд

Кандидат педагогічних наук В.А. Пав ленчик

Кандидат технічних наук В.О. Шевчук

Кандидат технічних наук В.Ф. Селех

15.09.11 м. К и ї в

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5