26 Апрель 2024
 

У Рівному пройшла третя дитяча християнська спортивна олімпіада

З 18 по 23 серпня у Рівному проходила Дитяча спортивна християнська олімпіада, присвячена до Дня незалежності України, повідомляє кореспондент www.ProChurch.info Як повідомив директор християнської місії “Обітниця миру”Олег Абатуров, такі олімпіади вже відбулись більш ніж у ста країнах світу. У Рівному це вже третя олімпіада. Її проведення всіляко підтримує Міжцерковна рада міста та Рівненський міський виконавчий комітет, в особі заступника міського голови Світлани Богатирчук-Кривко та начальник міського управління фізкультури і спорту Сергій Шевчук.

Урочисте відкриття заходу відбулось 18 серпня у міському будинку культури. Учасників олімпіади привітав та благословив координатор Міжцерковної ради Рівного єпископ Володимир Ільчук. Учасники олімпіади - діти від 8 до 13 років. Необов’язково бути спортсменом, щоб взяти участь у олімпіаді, оскільки розмаїття видів спорту дуже велике. Це і футбол, дитячі ігри, легкоатлетичні змагання, шахи, шахмати, конкурси малюнків на асфальті та конкурси на краще фото.

Для проведення олімпіади запрошена команда професійних футболістів зі США. Організатор олімпіади - місія “Обітниця миру”, що вже відзначила десятиліття своєї праці в Україні. Основним завданням місії є духовно-фізичне та патріотичне виховання молоді.

Спеціальні гості олімпіади - голова Міжцерковної ради України - Володимир Гарбар та голова правління громадської організації реабілітації інвалідів та бездомних, звільнених з місць тимчасового позбавлення волі “Милосердя” Володимир Хільченко. Як зазначив пан Володимир така організація набуває масштабів національної, оскільки на сьогоднішній день в інших містах України вже створені філіали: в Сімферополі, Донецьку, Славянську. Готується до відкриття реабцентр і у Рівному.

За підсумками конкурсів і змагань, які проводять досвідчені фахівці буде проведено церемонію нагородження дітей медалями, почесними грамотами та цінними подарунками.
23 серпня на літній естраді парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбудеться урочисте закриття олімпіади. Також цінні подарунки та призи чекають на батьків, хто взяв активну участь у цій олімпіаді разом зі своїми дітьми.

Як зазначив директор місії “Обітниця миру”, що саме такі заходи сприяють зміцненню сім’ї та рохповсюдженню миру та добра на землі.

Андрій Смусь, для www.ProChurch.info

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5