19 Апрель 2024
 

Через духовну Реформацію до оновлення країни - в Києві проходить евангельский форум

Unguran

Через духовну Реформацію до оновлення країни - в Києві проходить евангельский форум.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павла Унгуряна.

«Тільки Богу слава!», - такими словами розпочався VI Східноєвропейський лідерський форум в Києві. Кожного року він збирає протестантів різних деномінацій та євангельських лідерів для єднання, спілкування, обміну досвідом, обговорення актуальних завдань та вироблення стратегії Церкви. Цього разу на форум завітали гості з Литви, Білорусі, Західної та Східної України.

Форум традиційно акцентує увагу на явищах, притаманних певному етапу історії Східної Європи. Цього разу фокус-темою СЛФ став ювілей Реформації, який вся країна святкуватиме в 2017-му. Тож наступні чотири дні учасники будуть обговорювати, як відкрити потенціал церкви для суспільства і оновити країну через духовну Реформацію.

Організатор лідерського форуму Ярослав Лукасик в своїй промові зазначив: «Все українське суспільство сьогодні чекає одкровення від синів Божих. Тож треба показати на практиці, що Христос є шлях та вирішення всіх проблем»

Спікером першого дня форуму став координатор оргкомітету з підготовки відзначення 500-річчя Реформації, народний депутат України Павло Унгурян.

«Ми живемо в останні дні, - сказав він, цитуючи пророка Даниїла - В Біблії сказано, що буде темрява, гріх, беззаконня. Дивлячись на сучасні тенденції розвитку суспільства, бачимо, що гріх набирає силу. І променем світла в цій темряві є люди, які шанують свого Бога, зміцнюються та діють!»

За його словами, оновлення суспільства почнеться з духовної реформації. І церква повинна відіграти в цьому головну роль:

«Жоден закон не змусить людей читати Біблію - це робить тільки Господь. Тому християнам треба діяти. Нам потрібні лідери у всіх сферах життя, котрі знають свого Бога та розповідають про Нього іншим», - сказав Павло.

Нам потрібно не закликати всіх ставати протестантами, але повернутися до першоджерел: віри в Бога та християнських цінностей в своєму житті.

Варто зазначити, що Східноєвропейський лідерський форум проводиться щороку за ініціативи різних християнських служінь Східної Європи. Його мета-розповсюдження принципів Царства Божого в усі сфери життя народу. В цьому році на ньому буде обговорюватися понад 120 тем, для чого передбачені семінари, мастер-класи та ток-шоу.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5