20 Апрель 2024
 

Унгурян: «Християнська молодь  повинна активно долучатися до святкування ювілею Реформації»

Вже третій рік поспіль в церкві «Дім Євангелія» м. Хмельницького проходять зустрічі для молоді та підлітків.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

Тут їх між собою називають «coffeе house» (зустріч за горнятком кави), бо мають неформальний характер і проводяться з метою спілкування, прославлення Бога і знайомства з новими людьми (можливо, майбутніми членами церкви). Головне правило зустрічі «Приходь сам та приводь з собою друга». Тому coffee house відвідують не лише християни, але й невіруючі люди, які прагнуть більше дізнатися про Бога.
В цей четвер молодіжний coffee house зібрав понад 200 представників студентської та учнівської молоді.

Ольга, постійна учасниця таких зустрічей, розповідає: «До протестантських церков ставляться з насторогою. У мирян вже склався міцний стереотип, що ми сектанти і прагнемо залучити до своїх лав якомога більше людей. Такими зустрічамими хочемо показати, що нічого страшного тут не відбувається. Ми звичайні люди, які вірять в Бога і хочуть прославити Його»

Спеціальним гостем заходу став народний депутат України, голова міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян. Він сказав, що таких зустрічей повинно бути більше. Аби молодь спілкувалася, слухала Cлово, знаходила відповіді на важливі питання. І головне- об’єднувалася довкола християнських цінностей. За словами Павла, напередодні визначної для всього світу події –ювілею Реформації, на християн покладена велика відповідальність:

«Сьогодні Україна має реформуватися духовно. Без цього неможливе відродження країни. Християнська молодь повинна активно долучатися до цього процесу- реформувати своє служіння, свої взаємини з Богом і, звісно, пропагувати в суспільстві духовні та християнські цінності»

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5