26 Апрель 2024
 

Чернівецька облрада провела свій перший молитовний сніданок

Snidanki

Рух молитви та вивчення Слова ширяться Україною. В західному регіоні нашої держави один за одним проводяться молитовні сніданки.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

Спочатку Суми, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Рівно, Кам’янець-Подільський, Бровари. Тепер черга дійшла і до Чернівців. У суботу, 26 листопада в приміщенні обласної ради зібралися депутати місцевих рад, управлінці та пастори для спільної молитви та читання Біблії. Разом з ними Нагорну проповідь вивчали голова Чернівецької облради Іван Мунтян та голова обласної держадміністрації Олександр Фіщук.

За словами І.Мунтяна, такі зустрічі мають велику духовну силу, тому повинні проводитися постійно:

«Молитва та Слово об’єднують депутатіврізних політичних сил. А єдність-запорука розквіту країни», - сказав він.

Учасник зустрічі народний депутат та голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурянзазначив, що проведення молитовних сніданків вже давно стало традицією в багатьох розвинутих країнах світу. Тому що успіх країни залежить від цінностей, на яких вона сформована. Ті країни, що будуються на духовних та моральних цінностях, демонструють зростання і стабільність. Інші-розпадаються і регресують.

Павло не приховував свого захоплення від того, як стрімко шириться рух молитви в Україні:

«Дивуюся, як Слово Боже проникає в серця тих, хто його вивчає.Вірю, що такі зустрічі не пройдуть даремно. Реформацію країни почнемо з реформації сердець»,- сказав він.

Місцеві депутати домовилися, щобудуть і далі проводити такі молитовні зустрічі, дотримуватися духовних принципів в своїй роботі і працювати на благо країни.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5