25 Апрель 2024
 

Пастори Буковини готуються до відзначення ювілею Реформації

В Чернівцях під гаслом підготовки до 500-річчя Реформації пройшла пасторська конференція служителів братства ЄХБ. Більш ніж 100 пасторів Чернівецької області прийшли на зустріч в «Першу церквуЄХБ», щоб разом підготуватися до святкування 500-річчя Реформації.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

На конференції вирішували, як правильно презентувати подію і залучити до участі в ній якомога більше братів та сестер. Відомо, що Буковина є найбільш протестантським регіоном країни. Тому святкування Реформації як визначної для протестантських церков подіїбуде проходити у всіх районахта центрі:

«Наше завдання- зробити так, щоб інформація про подію ширилася областями та регіонами, містами та селами. Щоб про неї знали в кожному домі ібрали активну участь в її проведенні протягом всього року», -зазначив голова Чернівецького обласного оргкомітету В’ячеслав Нагірняк.


Про необхідність об’єднувати зусилля напередодні ювілею Реформації сказавкоординатор Центрального оргкомітету R500 Павло Унгурян:

«За всіма ознаками ми живемо в останній час. В 11 розділі 32 старозавітного вірша пророкДаниїл закликає нас в найтемніші часи пізнавати свого Бога, зміцнюватися та діяти. Це те, що сьогодні мають зробити євангельські церкви в Україні», - сказав Павло.

Він також зазначив, що потрібно повертатися до основ християнської віри, біблійного вчення в усіх сферах життя. І дотримуватися п’яти головних духовних принципів Реформації, що великою мірою сформували успіх багатьох європейських країн, а також США, Південної Кореї: (SolaScriptura (только Писання);SolaFide (тільки віра);SolaGratia (тільки благодать);SolusChristus (тільки Христос);SoliDeoGloria (тільки Богу слава).

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5