02 Май 2024
 

Мінмолодьспорт започатковує співпрацю з Церквами і релігійними організаціями

У Міністерстві молоді та спорту України обговорювалися питання визначення форматів взаємодії між органами влади, Церквами та релігійними організаціями, громадськістю щодо створення сприятливих умов для духовного і творчого розвитку української молоді.

Зустріч відбулася 2 березня за участі Заступника міністра Олександра Яреми та представників Церков і релігійних організацій, які відповідають за роботу з молоддю, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Олександр Ярема поінформував присутніх про напрями діяльності Міністерства в молодіжній сфері, зокрема ініціативи, проекти та заходи, які вже реалізуються і які заплановані на найближчу перспективу. Він також наголосив, що такі майданчики для зустрічей дуже потрібні, оскільки допомагають об’єднати спільні зусилля у напрямі роботи з молоддю.

“Учасники цієї зустрічі мають багато позитивних напрацювань у молодіжній сфері, у реалізації заходів та ініціатив для молоді. Утворивши спільну платформу взаємодії, ми отримаємо значно ефективніший загальний результат від наших дій”, – підкреслив заступник Міністра молоді та спорту.

Присутні служителі Церков і релігійних організацій підкреслили, що такий захід є дуже важливим, оскільки вперше за довгі роки зібрались представники різних конфесій, відповідальні за роботу з молоддю.

За результатами зустрічі було домовлено розвивати співпрацю в напрямах волонтерства, реалізації заходів для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб, інформаційно-просвітницької роботи щодо утвердження здорового способу життя серед молодих людей тощо. Також було озвучено ідеї щодо проведення міжконфесійного форуму та ночей відкритих дверей релігійних закладів.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2