25 Апрель 2024
 

Обласні пресвітери з дружинами навчалися разом

Служителі обласних об’єднань ЄХБ і керівництво Союзу разом із дружинами зібралися на сімейній конференції в Ірпені. Навчання проходило за темою «Надія для сімей служителів у XXI ст.» з 24 по 26 травня.

Навчання було поділене на 13 сесій, де подружжя розглядали характеристики сім’ї, жіночу покору, роль матері і дружини служителя, а також роль служителя як чоловіка і батька. Упродовж трьох днів порушувалися практичні питання – як зміцнити свій шлюб, аби він відображав образ і славу Бога? Як покорятися і любити?

Семінар для подружніх пар проводили Девід Мерк з дружиною Керол Сью, що мають гарний досвід проведення навчальних конференцій по всьому світу. Девід є професором біблійної семінарії «Слово Життя» і пастором у Першій баптистській церкві м. Атібайя, Бразилія. Подружжя є авторами 16 книг, які опубліковані португальською, іспанською та англійською.

Девід і Керол Сью зізнаються, що відчувають особливий зв’язок з українцями і люблять Україну, до якої приїхали уже втретє.

Лектор зауважив, що сім’я надзвичайно важлива, адже Біблія починається і закінчується сім’єю від першого розділу Буття і аж до двадцять другого розділу Об’явлення. На останніх сторінках Біблії − шлюбна вечеря Агнця, а посередині – Пісня над піснями для чоловіків і дружин, за нею слідує книга для батьків − Приповісті Соломонові.

«Загалом українська аудиторія сприйнятлива, товариська, піддатлива і відкрита до навчання, − радіє Девід. − І я сподіваюсь, що служителі, які зараз тут, будуть передавати наші напрацювання для своїх церков».

Прес-служба ВСЦ ЄХБ

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5