27 Апрель 2024
 

В центрі Києва відбулась  Всеукраїнська хода на підтримку сімейних цінностей

В цю суботу, 3 червня центральними вулицями Києва пройшла багатотисячна хода на захист прав дітей та сім’ї. Учасники маршу пройшли по вул. Володимирській через Софійську площу до Маріїнського парку із закликами поважати та захищати сімейні цінності.

Активісти зазначають, що мета такого заходу- привернути увагу суспільства до проблем сирітства, захисту життя ненароджених дітей та підтримка традиційної родини як союзу чоловіка і жінки.

Участь у заході взяв народний депутат України, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян. Об’єднання відомо тим, що вже протягом багатьох років відстоює у Парламенті та законотворчому процесі духовні, патріотичні, сімейні та моральні цінності:


«Останнім часом через медіа та різні законопроекти поширюються ідеї про те, що людина може на власний розсуд ідентифікувати себе з певним гендером, вступати в одностатеві відносини, розпоряджатися життям своєї ще ненародженої дитини тощо,- розповідає парламентар.


Все це руйнує задум Творця, суперечить людській природі та несе загрозу духовним, сімейним цінностям в суспільстві. Ми вийшли на вулиці Києва, щоб показати важливість традиційного інституту шлюбу та здорових взаємовідносин в нашій країні»- підсумував він.

Варто зазначити, що до акції долучилися представники різних конфесій, ієрархи Церков, священнослужителі, пастори, активісти просімейних організацій та рухів на захист життя.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5