19 Апрель 2024
 

Молитовний сніданок з Президентом США

Sha

8 лютого у Вашингтоні відбувся 66-й Національний молитовний сніданок за участі Президента США Дональда Трампа. У центрі американської столиці зібралися тисячі представників різних політичних кіл та християнських церков, бізнесмени, громадські діячі, спеціальні гості з понад 100 країн світу, зокрема, десятки делегатів з України.

Серед яких: координатор української делегації народний депутат Павло Унгурян, депутати з партій “Народний фронт”, “Батьківщина” та “Блок Петра Порошенка”.

А також Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба.

“66-й Національний молитовний сніданок США відбувся на надзвичайно високому рівні! В його роботі прийняв участь Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп. Окрім цього були присутні Президенти декількох країн, члени Королівських сімей, Прем’єр-міністри, відомі особистості...

Серед яскравих спікерів цьогорічного молитовного сніданку були: лейтенант Скотт Смайлі, який став першим повноцінним військовослужбовцем попри свою незрячість, Білавал Зардарі - син покійної Прем’єр-міністра Пакистану Бенезір Бхуто, слова яких по особливому вразили присутніх.

Українська делегація має настільки щільний графік ділових зустрічей, що спить по декілька годин. Адже з самого ранку відбуваються зустрічі з різними високопосадовцями: представниками уряду США, Конгресу, Сенату, Державного департаменту, в рамках яких ведуться переговори щодо розширення підтримки України та захисту інтересів нашої держави. Зокрема, хотілося б відзначити проведення зустрічей з Бетсі Девос міністром освіти США та з сенатором Джеймсом Ленкфордом.

А також, важливим для України є те, що під час молитовного сніданку Президент Дональд Трамп наголосив, що США будуть підтримувати країни, котрі потерпають від зовнішніх агресорів.” - прокоментував подію координатор української делегації Павло Унгурян.

“Побудова країни на Біблійних цінностей, єднання навколо духовних речей та взаєморозуміння служить своєрідним захистом від внутрішніх і зовнішніх конфліктів та є умовою до процвітання. Цей шлях пройшли США та інші країни.” - підкреслив він.

Наступного ранку, у п’ятницю, 9 лютого, відбувся традиційний “Український молитовний сніданок” у Вашингтоні, де зібралися окремо представники українського парламенту та ряд делегацій з інших європейських країн, а також представники уряду і Конгресу США.

Прес-служба Павла Унгуряна

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5