11 Май 2024
 

Християнська рок-группа посіла третє місце на світському фестивалі

jitomir1

Християнська рок-группа “Блок живлення” посіла третє місце на фестивалі “Клуб’ок”, який проходив 28 травня у Житомирі. У рок-номінації виступили 42 групи. З них вісім колективів попали у фінал, серед яких була група “Блок питания” з церкви “Заповіт Ісуса Христа”. Їх виступ багатьом дуже сподобався, тому під час нагородження призами та грамотами зал радів разом з переможцями. Ще на цьому конкурсі виступав молодіжний танцювальний колектив церкви “Люди без імен”, який також пройшов у фінал.

“Клуб’ок” – це відкритий молодіжний фестиваль творчої молоді міста Житомирщини. На фестивалі були представлені такі номінації: вокал, хіп-хоп, танцювальні колективи та рок-гурти. Організаторами фестивалю виступив “Радіоклуб FM 104,5”. Вже п’ятий рік подібне свято радує молодь Житомира. Цього року на фестивалі було біля 5 тисяч молодих людей.
Молодіжний рух “JC” в місті знають як молодіжний рух християн церкви “Заповіт Ісуса Христа”. Саме цей рух представляли групи “Блок живлення” та “Люди без імен”. Перед виступом солістка групи Юля Лось сказала: “Учасники цієї групи – віруючі люди, які представляють “JC”. Ми проти того, щоб молодь нашого міста гинула у проблемах і глухих кутах від алкоголю, наркотиків та СНІДу”.

“Наші плани на майбутнє, – говорить лідер молодіжного руху “JC” Анатолій Евдощук, – підкорювати подібні фестивалі для Христа, щоб нести туди світло. В нас зараз піднімається ще декілька молодих колективів, думаю, вони теж братимуть участь у різних номінаціях цього конкурсу. Це шляхи, якими ми можемо впливати на молодь міста і на організаторів фестивалю. Через участь в таких фестивалях ми заробляємо кредит довіри до християн, щоб потім мати більшу можливість на доступній для них мові донести до них цінності Царства Божого”.

Блок живлення

Людмила ЛАВРЕНТЮК, для НХМ.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2