27 Апрель 2024
 

“Блок питания” – для душевного виховання

Християнська рок-группа “Блок питания” зайняла 3 місце на фестивалі “Клуб’ок”, який проходив 28 травня цього року. Саме в рок-номінації виступало 42 групи. З них вісім колективів попало в фінал, серед яких була і наша група “Блок питания”. Їх виступ багатьом дуже сподобався, тому під час нагородження призами та грамотами зал радів разом з переможцями. Ще на цьому конкурсі виступав молодіжний танцювальний колектив церкви “Заповіт Ісуса Христа” “Люди без імен”, який пройшов у фінал, що теж дуже добре для першого разу.

“Клуб’ок” – це відкритий молодіжний фестиваль творчої молоді міста Житомира та області. На фестивалю були представлені такі номінації, як вокал, хіп-хоп, танцювальні колективи та рок-гурти. Організаторами фестивалю виступив “Радіоклуб FM104,5”. Вже п’ятий рік подібне свято радує молодь Житомира. На такі фестивалі приходять багато молоді. Цього року – біля 5000! Це люди самих різних молодіжних культур: панки, рокери, хіп-хоп…
Молодіжний рух “JC в місті знають як молодіжний рух християн церкви “Заповіт Ісуса Христа”. Саме цей рух представляли групи “Блок питания” та “Люди без імен”. Перед виступом солістка групи Юля Лось сказала: “Учасники цієї групи – віруючі люди, які представляють “JC”. Ми проти того, щоб молодь нашого міста пропадала в проблемах і тупиках, гинула від алкоголю, наркотиків, СНІДу”. Ведучий підтримав цю думку: “Для душевного воспитания – группа ‘Блок питания’”. За кулісами теж був гарний час для спілкування з музикантами та виконавцями. До учасників обох груп дійсно ставились з повагою, не сприймали як якихось там сектантів.
“Наші плани на майбутнє, – говорить лідер молодіжного руху “JC”, Анатолій Евдощук, – покоряти подібні фестивалі для Христа, щоб нести туди світло. В нас зараз піднімається ще декілька молодих колективів і думаю, вони теж будуть приймати участь в різних номінаціях цього конкурсу і займатимуть призові місця. Це ті шляхи, якими ми можемо впливати і на молодь міста і на організаторів фестивалю. Через участь в таких фестивалях ми заробляємо кредит довіри до християн, щоб потім мати більшу можливість на дотупній для них мові донести до них цінності Царства”.
Людмила ЛАВРЕНТЮК,
“Новое начало”

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5