02 Май 2024
 

Що таке антидискримінаційні закони?

Шановні депутати Верховної Ради України!

Вже у вересні указом президента має бути схвалений проект «Стратегія боротьби з дискримінацією в Україні». Він штучно поєднаний з т.зв. лібералізацією візового режиму для України. Насправді йдеться про поступове впровадження т.зв. антидискримінаційних законів, як це вже тепер є в ЄС.

Йдеться про те, щоб просунути гей-ідеологію і гомодиктатуру до всіх сфер життя через пропагування так званого толерантного ставлення. Поширення наукових досліджень чи релігійних переконань стосовно гомосексуалізму антидискримінаційні закони прирівнюють до екстремістського націоналізму і расизму. Так само оцінюється і будь-яка критика ЛГБТ-осіб (лесбіянки, геї, бісексуали, транссексуали) й інших найрізноманітніших сексуальних відхилень.

Згідно нових антидискримінаційних законів каратиметься навіть захист своєї власної особи, власних дітей і суспільства від гей-диктатури. Якщо сьогодні хтось хоче працювати в системі охорони здоров’я, в освіті, в харчовій промисловості…, повинен пройти медогляд. Якщо виявиться, що людина має, наприклад, СНІД або якусь інфекційну хворобу, звичайно, що її не візьмуть на таку роботу.

Після введення нових антидискримінаційних законів мусить бути, наприклад, інфікований гомосексуаліст прийнятий на місце праці в таких сферах, як: медицина, харчова промисловість, освіта…, де є небезпека, що він цю хворобу масово буде поширювати і інфікуватиме інших людей. Якщо б начальник не захотів взяти гомосексуаліста на таку роботу, то він буде покараний за дискримінацію антидискримінаційними законами.

Такі люди можуть безкарно інфікувати маси людей, але їх ніхто не сміє ніяк обмежити в поширенні хвороби. Подібно, наприклад, директор школи буде змушений прийняти на роботу гомосексуаліста-педофіла, який буде ґвалтувати дітей, а якщо йому зробить зауваження, то директора покарають за дискримінацію. Якщо батьки будуть оберігати дітей від деморалізації гей-активістами в школі, то вони поводяться вже проти т.зв. толерантності і таким чином допускаються дискримінації, за яку їх каратимуть. Вони вже не сміють оберігати своїх дітей. Вони повинні їх віддати напризволяще людям, яких т.зв. антидискримінаційні закони будуть надзвичайно охороняти, а невинних жертв жорстоко каратимуть.

Якщо ви будете оберігатися від захворюванням СНІД, яке поширюють гомосексуалісти, то будь-який прояв дистанції від них буде вважатися гомофобією чи ксенофобією, а це згідно антидискримінаційних законів підлягає покаранню, подібно як расизм. Таке законодавство вже діє на рівні ЄС і його тепер різними способами нав’язують державам-членам. Творцям антидискримінаційних законів взагалі не перешкоджає, що таким чином притягають більшість населення до кримінальної відповідальності і ставлять їх до позиції злочинців! Цей тоталітаризм стосується всіх сфер життя і дискримінує населення від дітей аж до найстарших. Це є найбільша дискримінація в історії людства! Однак вона лицемірно називається толерантністю і боротьбою з дискримінацією.

Шановні депутати Верховної Ради України, просимо вас від імені всіх щирих, але непоінформованих громадян України, щоб ви звернулися до президента і вимагали в нього, щоб в жодному разі не підписував антидискримінаційні закони – т.зв. проект «Стратегія», а також щоб відмінив свій указ, яким 24.5.2011 схвалив ювенальну юстицію під назвою «Концепція розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні».

Шановні депутати, будьте в цей історичний час мудрими і відважними. Бог і громадяни України до ваших рук вклали майбутнє народу. Ви маєте велику відповідальність. Нехай усі щирі християни і люди доброї волі вас підтримають своїми молитвами.

Тут сьогодні не йдеться про боротьбу з танками і атомними бомбами, але про духовну і душевну боротьбу, яка проявиться і в фізичній області. В решті решт тут йдеться про щасливу чи нещасливу вічність кожного громадянина України.

Тут насправді йдеться про рай чи пекло на землі і після смерті. Бог сьогодні кожному з вас особисто говорить: «Життя і смерть дав я перед тобою, благословення й прокляття. Вибирай життя, щоб жити на світі тобі і твоєму потомству, любивши Господа, Бога твого.» (Вт.30,19-20).

Моляться за вас і благословляють вас:

Ілля Патріарх Візантійського Католицького Патріархату

Методій, ЧСВВр, Тимотей, ЧСВВр, єпископи-секретарі

Львів, 31.08.2011

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2