04 Май 2024
 

В Львівськой обладміністраціі звертаються щодо недопущення руйнування традиційних цінностей

Громадська рада

Комісія з питань сім’ї та дітей

Рішення від 29 березня 2012 року

Про звернення до Президента України,
Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України

Враховуючи висновки комісії з питань сім’ї та дітей Громадська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти звернення до Голови Львівської ОДА, Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення руйнування традиційних моральних цінностей в українському суспільстві через узаконення гомосексуального способу життя як норми, та заборону проведення гей-параду в Києві у травні 2012 року (звернення додається).

2. Скерувати звернення до Голови Львівської ОДА, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, мера міста Києва, Губернатора Київської області та ознайомити громадськість шляхом висвітлення у засобах масової інформації.

3. Звернутись до Громадських рад при Обласних державних адміністраціях України з пропозицією підтримати ініціативу Львівської обласної громадської ради і прийняти аналогічні звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення руйнування традиційних моральних цінностей в українському суспільстві через узаконення гомосексуального способу життя як норми, та заборони проведення гей-парадів в Україні.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову Громадської ради З. Бермеса.

З В Е Р Н Е Н Н Я

Україна є державою, національна самобутність якої базується на духовних засадах християнства, яка будує суспільні відносини на моральних цінностях, опираючись на багатовікові етичні й культурні традиції свого народу. Проходячи етапи інтеграції у світову спільноту, Україна вміло зберігала автентичні погляди і переконання. Однак сьогодні в нашій державі з’являються нездорові тенденції які можуть призвести до деградації нації та руйнування інституту сім’ї. Йдеться про намагання з боку ради ЛГБТ (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалістів та транссексуалістів) організацій, узаконити як норму гомосексуальний спосіб життя та мати право на проведення гей-парадів. На разі мова йде про запланований їхньою радою гей-параду у Києві у травні 2012 р.

Про те, що вказана проблематика є надзвичайно актуальною, свідчить і рішення Волинської обласної ради про негативне ставлення до гомосексуалізму та недопущення легалізації одностатевих шлюбів, яким 12.03.2012 року вона звернулася до Президента, Прем’єр-міністра та кожної Обласної державної адміністрації з проханням підтримати це рішення.

Актуальність цієї проблематики підтверджують і останні кричущі факти:

- У лютому 2011 року Міністерство Юстиції України зареєструвало Раду ЛГБТ (Раду лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалістів та транссексуалістів), яка тепер активно впливає на державну політику України.

- Вже сьогодні на підпис Президенту підготовлений прогомосексуальний закон «Про стратегію боротьби з дискримінацією». Саме після прийняття подібних законів були узаконені шлюби гомосексуалістів в Європі та їм дозволили всиновлювати дітей і проводити просвіту по школах. До речі, якщо державний службовець в Ірландії, не захоче зареєструвати «шлюб» між двома гомосексуалістами, буде покараний шістьма місяцями ув’язнення і штрафом у розмірі 2000 євро.

- Окрім антидискримінаційних законів гомосексуалізм просувають через ґендерну політику. Ідеологи котрої називають сім’ю та усе традиційне надбання України застарілими ґендерними стереотипами та пропагандують одностатеві «шлюби». 18 жовтня 2011 року Львівська обласна рада виступила з відповідним зверненням проти впровадження ґендерної політики та ювенальної юстиції в Україні. Адже під гарними словами захисту жінок та дітей, впроваджується зовсім інша ідеологія. Цитуємо: «Старий термін “стать”, який вживали для відрізнення жінки і чоловіка, замінено на термін “гендер”, що означає соціальна стать. Тобто, вже не важливо, як людина народжується (за біологічною ознакою), а важливо, ким вона себе відчуває, і, згідно з гендерною теорією, саме соціальна стать є домінуючою в суспільстві. Відповідно до гендерної політики, існує щонайменше 5 статей (гендерів): жіноча, чоловіча, гетеросексуальна, гомосексуальна і транссексуальна. Міжнародні документи термін “гендер” тлумачать як законне право на рівність осіб-ЛГБТ, що на разі суперечить чинному законодавству України».

- Кричущим фактом є і запланований секс меншинами гей-парад у Києві, що має бути проведений 20 травня 2012 року. Після якого можуть настати невідворотні зміни в суспільстві. Про це свідчить приклад сусідньої Польщі, де після змін у владі, 11 червня 2011 року дозволили це дійство. Всім нібито дискримінованим гомосексуалістам з України, Білорусії та Росії, Міністерство закордонних справ Польщі навіть надало безкоштовну шенгенську візу. А прес-секретар польського головування в ЄС Конрад Ніклевіч заявив, що «права меншин та гендерної рівності дуже важливі для Польщі». Варто зазначити тривожний факт, що після гей-параду у Польщі під час останніх виборів велику кількість голосів набрала скандальна партія «Рух Палікота», від якої до польського Сейму пройшли транссексуал Анна Гродзска і гомосексуаліст Роберт Бедронь. Ціль цієї партії – легалізація гомосексуальних шлюбів.

- У зв’язку з проведенням «Євро-2012» з джерел Федерації футболу в Україні стало відомо про наміри гомосексуалістів затвердити цільову програму «ЛГБТ-туризм на Євро-2012». Насправді йдеться про підтримку розпусти, та сприяння пропаганди гомосексуалізму в Україні.

- Окрім того, ми знаємо що після прийняття анти дискримінаційних та гендерних законів в країнах Європи та Америки, гомосексуалісти почали вести активну пропаганду свого способу життя в школах. Наприклад, з 15 серпня 2011 року в усіх школах міста Берлін розпочала діяти обов’язкова освітня програма толерантності до геїв, що орієнтована на дітей. Вона складається з 25 книг, ігор і аудіо дисків, що розповідають дітям і їхнім батькам про гомосексуалізм який там висвітлюється як позитивне, нормальне явище.

- Тривожним фактом є те, що у 2011 році в Донецьку та в Києві гомосексуалісти відкрили дві так звані «церкви», де відкрито насміхаються над християнськими засадами. До речі, саме після прийняття антидискримінаційних законів в країнах Європи заборонено називати гомосексуалізм гріхом. Наприклад у Швеції священика посадили до в’язниці за те, що він цитував Біблію, де говориться, що гомосексуалізм – це гріх.

Сьогодні під прикриттям прагнень вступу до Європи, певними силами в Україні докладаються зусилля для того, щоб ввести анти моральність в різні сфери суспільства. Ставиться під удар природне розуміння понять – батько і мама. Вбачається руйнівна атака на інститут сім’ї, на наші споконвічні традиції і цінності, де подружжя – це виключно союз чоловіка і жінки. Це до речі регулюється і підтверджується «Сімейним кодексом».

Спираючись на викладене вище, просимо вас:

1. Не допустити проведення гей-параду в Україні - в травні 2012 року в Києві та в подальшому інших подібних заходів, що спрямовані на нівелювання інституту сім’ї.

2. На рівні обласних рад прийняти звернення щодо ставлення до гомосексуалізму та легалізації одностатевих шлюбів на зразок Волинської обласної ради від 12.03.2012 року.

3. Внести в текст Конституції посилання на християнство як історичну основу моральних і культурних цінностей народу України; а також внести в текст Конституції норму, згідно якої подружжя – це лише союз між чоловіком та жінкою.

4. Не приймати анти дискримінаційного законодавства - «Стратегії боротьби з дискримінацією», що призведе до легалізації гомосексуальних шлюбів та дозволить гомосексуалістам всиновлювати дітей. Адже під дискримінацією щодо статі розуміється дискримінація щодо ґендеру, а до гендерів, як ми знаємо відноситься також і гомосексуалізм.

5. Також просимо врахувати всі наведені аргументи і факти при розробці ґендерного законодавства та не допустити фатальних помилок які приведуть до деморалізації та занепаду суспільства.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2