29 Апрель 2024
 

14 декабря - Национальная молитва за Украину

​Дорогі пастори, брати і сестри!

Повідомляємо Вам, що 14 грудня (субота) о 16.00 відбудеться «НАЦІОНАЛЬНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ». Цей захід, організатором якого є Українська Міжцерковна Рада, пройде на базі церкви «Християнська надія» за адресою: м. Київ, вул. Генерала Жмаченка, 20.

Взяти участь у Молитві запрошуються єпископи, пастори та служителі всіх євангельських церков України. Молитва проходитиме у вигляді молитовної естафети у поєднанні з глибоким поклонінням та надихаючим полум’яним словом з уст відомих служителів Божих.

Ми відчуваємо, що сьогодні Україна вкрай потребує посиленої молитви Божого народу. Церкві Христовій слід встати у своїй силі та максимально використати надану їй Господом духовну владу. «І простягнув Господь руку Свою, і торкнувся уст моїх, і сказав мені Господь: Ось, Я вклав слова Мої в уста твої. Дивися, – Я настановив тебе цього дня над народами і царствами, щоб викорінювати і спустошувати, нищити і руйнувати, створювати і насаджувати» (Єр.1:9,10).

«І станеться за останніх днів, що гора дому Господнього буде поставлена на чолі гір, і піднесеться над пагорбами, і поспішать до неї всі народи» (Iс.2:2)

Тому ми будемо разом молитися за спасіння і духовне відродження нашого народу. Ми будемо просити у Бога пророчого слова для України, а також за утвердження Його Царства на нашій землі. Будемо молити Господа, щоб Його досконала воля виконалася в тому, в якому геополітичному напрямку крокуватиме Україна далі – Схід, Захід або Власний шлях. Будемо благати, щоби милість Божа зберегла українську націю від розділень, занепаду та руйнації. Будемо молитися за органи влади, майбутні вибори, єдність Церков і просити Божого благословення на наш край та всі сфери суспільного життя українського народу (сім’ї, діти і молодь, материнство і батьківство, охорона здоров’я, освіта і культура, ЗМІ і телебачення, бізнес і підприємництво, суди і силові структури та ін.). І ми усім серцем віримо, що Господь відповість нам! – «Прославляю Тебе, що Ти почув мене і вчинився моїм спасінням» (Пс.117:21).

Передбачте, будь ласка, цей дуже важливий захід у Ваших планах і знайдіть можливість приєднатися до Молитви як її безпосередній та активний учасник. Вже зараз Ви можете розпочати анонсування цієї події у своїх церквах та об’єднаннях, закликаючи служителів прийти на Молитву.
Найближчим часом ми вишлемо Вам програму «НАЦІОНАЛЬНОЇ МОЛИТВИ ЗА УКРАЇНУ» – «Тому що є майбутнє, і надія твоя не втрачена» (Пр.23:18).

З повагою і молитвою за Вас,

Головуючий УМР єпископ Олексій Демидович

Виконавчий секретар УМР пастор Сергій Убогов.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5