17 Май 2024
 

Спеціалізована медіашкола пройде у Києві

30-31 березня і 1 квітня у Києві пройде спеціалізована медіашкола.

Протягом трьох днів група досвідчених фахівців і викладачів з США і України проведуть інтенсивне навчання за кількома напрямками: телевиробництво, радіомовлення, соціальні мережі і робота прес-центру. У програмі курсу передбачено загальні лекції та практичні заняття. Заняття будуть проходити як на паралельних потоках, так і в загальному залі.

Індивідуальні консультації спікерів, корисні контакти для співпраці з колегами, натхнення і нові ідеї - все це на весняній медіашколі від «Новомедіа» і MEDIAlliance International.

Атмосферу доповнить виступ спеціального гостя - саксофоніста Нейтана Вудворда. В один з вечорів - ексклюзивний концерт для учасників.

Для участі обов’язково заповніть анкету ТУТ!

ВИКЛАДАЧІ МЕДІАШКОЛИ

Рональд Л. Харріс (Ronald L. Harris)

Президент і засновник MEDIAlliance International, Арлінгтон, штат Техас. Доктор Рон Харріс почав свою кар’єру в сфері радіомовлення у 1966 році, до цих пір працює на радіо, а також на телебаченні і в церковних медіа. Є професором комунікації Баптистської семінарії Саусвестерна і Баптистського університету Далласа. Протягом майже 15 років він був генеральним директором на радіо KCBI в Далласі. Доктор Харріс був членом організації National Religious Broadcasters, був в раді директорів, виконавчому комітеті, а також протягом трьох років був головою.

Рон Харріс - засновник і президент MEDIAlliance International, некомерційної організації, яка служить християнам усього світу, надаючи можливість навчання, наставництва та заохочення. В даний час MEDIAlliance співпрацює з різними медіаслужінями в більш ніж 20 країнах світу. Доктор Харріс зі своєю дружиною Джуді живуть в Арлінгтоні, штат Техас, і є активними членами Першій баптистській церкві в Далласі.

Лі Енн Джексон (Lee Ann Jackson)

Виконавчий директор з маркетингу в рекламному агентстві Ambassador. За 25 років роботи в цьому агентстві працювала з такими відомими і визнаними організаціями як Євангелістська Асоціація Біллі Грема, Кампус Крусейд (Campus Crusade for Christ) і «Джоні і друзі» (Joni and Friends). Працює в сфері маркетингу, проводить загальнонаціональні медіакампанії для організацій, які розміщують свою рекламу на радіо. Спеціалізується на інтеграції розроблених стратегій в соціальні медіа. Лі Енн працює з річним бюджетом 3-5 мільйонів доларів. Вона також працює над розробкою концепції брендів, написанням сценаріїв, очолює піар і маркетингові кампанії, задіючи в цьому соціальні медіа. Вільно володіє іспанською мовою. У 1989 році отримала ступінь бакалавра політології в сфері міжнародних відносин Університету Каліфорнії, Лос-Анджелес, США (UCLA).

Уес Вард (Wes Ward)

Віце-президент з питань стратегічного зростання організації FiveQ Digital Media. Уес Вард є віце-президентом цифрового агентства FiveQ, яке допомагає різним служінням посилити свою участь у справі розширення Царства Божого. Перед цим Уес був на посаді генерального директора з питань євангелізації та медіа в організації Revive Our Hearts; керівника відділу мовлення в Family Life Today; був національним програмним директором в Moody Radio, а також програмним директором в WMBI-FM / AM Chicago, менеджером і програмним директором в KCBI-FMDallas / FortWorth. Уес був головою радіокомітету NRB. Уес щасливо одружений на Кері, має чотирьох дітей: Грема, Меггі, Бенджаміна і Емму. Живе в Мічигані.

Джим Барнуел (Jim Barnwell)

Директор інформаційно-комунікаційного відділу в баптистській церкві міста Беллву, штат Тенессі. Програмний продюсер і режисер з величезним досвідом роботи в сфері релігійного телебачення. Має великий досвід у створенні музичних програм. Знайомий з усіма аспектами телевиробництва. Має багаторічний досвід в підготовці і навчанні співробітників і волонтерів. Отримав різні нагороди в сфері відеопродакшн. Має досвід в підготовці технічного оснащення для телебачення, аудіо та відео проектуванні. Займається розробкою маркетингових та рекламних планів, медіабаїнгом. Працював в сфері розробки брендів і правил брендування.

Руслан Кухарчук

Журналіст, медіаменеджер. У різні періоди є співробітником українських телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на посаді репортера, парламентського кореспондента, випускового редактора, ведучого, головного редактора (телеканали НТН, CBN-CIS, ТВі, СІТІ; газети «Столичні новини», «Деловая неделя», « КАМІНЬ Наріжний », сайт http://www.mignews.com.ua та інших). З 2004 року президент Асоціації журналістів, видавців і мовників «Новомедіа». З 2011-го очолює оргкомітет щорічного міжнародного Новомедіа Форуму. Володіє декількома медіаресурсами: портал «Все Новини», сайт «НХМ - Новини Християнського Світу», музичний портал mBlog, журнал INTERESNOOO. Проводить навчання в Україні та інших країнах за такими темами: журналістика, телевиробництво, медіаменеджмент, масова комунікація. Має журналістську, режисерську та богословські освіти. Співавтор і редактор книги «Новий журналіст».

Нейтан Вудворд (Nathan Woodward)

Знаменитий своєю здатністю грати на саксофоні в різних музичних жанрах: госпел, джаз, R&B. Його альбоми увійшли в чарти US Billboard Smooth Jazz Chart. Брав участь в концертах таких організацій, як Американський Червоний Хрест, MGM Resorts, Chick-fil-A. Виступав на одній сцені з такими виконавцями, як Сенді Петті, що входить в Зал слави рок-н-ролу, Джеймсом Бартоном, оркестром Denver & the Mile High, The Mobile Symphony і іншими. Нейтан гастролює по США та іншим країнам вже більше 10 років. Його стиль джазової імпровізації та експресивні мелодії здатні зачіпати серце і розбурхувати емоції.

Для участі обов’язково заповніть анкету до 20 березня ТУТ!

Реєстраційний внесок: 290 грн.

Адреса проведення медіашколи: Київ, готель «Братислава», вул. Малишка, 1.

Всі деталі - в офісі «Новомедіа»:

+38 (050) 783-2633, .(JavaScript должен быть включён для просмотра email адреса)

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2