18 Май 2024
 

Павло Унгурян: «Лідером стає той, хто знаходить і розвиває свій дар»

Unguran

У Львові пройшов Глобальний лідерський саміт, що кожен рік об’єднує християн різних культур, етнічних груп та деномінацій. Він проводиться в багатьох країнах світу для підвищення ефективності управління серед лідерів церкви, а також представників бізнесу, освіти і державного сектору.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

ГЛС- це два дні натхнення та корисних навичок, які можна застосувати на практиці.

Подія зібрала переважно молодь, яка прагне знайти відповіді на питання- як стати лідером, як справлятися з викликами і правильно розставляти пріоритети, аби досягти своєї мети.

«Якимби лідером ви не хотіли стати- нема нічого важливішого, ніж бути в оточенні однодумців та вчитися один в одного слідувати грандіозному покликанню і Божому задуму», - розповів у відео зверненні спікер саміту Білл Хайбелс.

Одним з гостей форуму став державний діяч, народний депутат України Павло Унгурян. Він на власному прикладі довів, як важливо знаходити і розвивати свої інтелектуальні здібності ще в підлітковому віці:

«Щоб побачити, в чому твій дар- треба постійно перебувати в духовному пошуку, звертатися до Бога з проханням показати – ким Він хоче тебе бачити, -говорить Павло -Але при цьому не забувати самостійно відшукувати свій дар».

За його словами, Бог ніколи не переставав давати людям таланти. Проблема в тому, що молодь не хоче знаходити їх в собі. А знайшовши не практикує, практикуючи - не вдосконалює:

«Треба постійно зростати. Якщо ти не занедбаєш свій дар- ти станеш лідером»,- сказав він.

Павло також зазначив, що саме зараз країна потребує змін у багатьох сферах, тому вкрай важливо розповсюджувати ідеї Реформації в суспільстві через свою професію.

Нагадаємо, що Глобальний Лідерський Саміт був створений, щоб допомогти лідерам бути більш ефективними у сфері їх діяльності. Сьогодні ця подія охоплює близько 100 країн і понад 600 міст світу.

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2