19 Май 2024
 

На Буковині пройшов  молодіжний захід «Назустріч Реформації»

«Наше майбутнє - за молодим поколінням. Тож треба активно залучати його до всіх суспільно-важливих процесів», - вважає голова Чернівецького обласного оргкомітету R500 В’ячеслав Нагірняк.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

Саме з цією метою в палаці «Юність Буковини» був проведений молодіжний форум «Назустріч Реформації»

«Назустріч Реформації»- це урочистий захід, що дає старт відзначенню ювілею Реформації в наступному році. Святковий марафон розпочали на Рівненщині. Тепер естафету прийняла Буковина. На молодіжний форум завітали представники всіх відділів Чернівецького оргкомітету, аби офіційно представити проект R500 і залучити до нього активну молодь.

Учасники заходу дізналися, з чого почалася Реформація в Європі, на яких принципах вона будувалася, як суттєво вплинула на економічне, соціальне, політичне та релігійне життя народів і чому вона так важлива для нас зараз.

Тому що ми маємо унікальний шанс реформувати країну, реформувати церкву, серця людей, їх життєві принципи та орієнтири,-вважають організатори форуму.

«Молоді люди завжди були рушійною силою багатьох стратегічних змін людства. Саме тому Господь дає Україні шанс здійснити Реформацію, -розповів народний депутат, координатор Центрального комітету з підготовкиR500 ПавлоУнгурян .

Але успіх залежить від духовної Реформації.Тому молодь має розкрити свій потенціал, свої таланти, систематизувати своє духовне життя, будувати його на християнських цінностях і бути в цьому зразком для наслідування», -підсумував він.

На його думку, саме такий рецепт Відродження України. І ми повинні ним скористатися..

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2