30 Апрель 2024
 

Унгурян: «Ефективна зовнішня політика України неможлива без змін всередині держави»

Unguren

В середу, 7 грудня під час сесійного тижня в Верховній Раді відбулись парламентські слухання на тему «Актуальні питання зовнішньої політики України». На них йшлося про зміни в сучасному світі, пріоритети і слабкі сторони української зовнішньої політики, а також про виклики, що стоять перед нашою державою.

Про це порталу НХМ повідомляє прес-служба Павло Унгуряна.

«Буквально за декілька років світ сильно змінився- зазначив в своєму виступі народний депутат, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян.

Від єврооптимізму до мультикультуралізму маятник історії хитнувся в бік євроскептицизму і правильних консервативних моделей. Ми бачимо Brexit у Великобританії, Референдум в Італії та Нідерландах, вибори в Молдові, Болгарії та США. Все це свідчить про те, що зараз країни світу дбають не стільки про зовнішню політику, а передусім про внутрішній успіх всередині держави», - сказав він.

На його думку, Україна теж повинна обрати свій шлях і не залежати від швидкоплинних тенденцій, а будувати країну на духовних та моральних цінностях, випробуваних століттями. Головне- обрати правильний вектор руху і для більшості успішних країн світу цей вектор заснований на християнській спадщині.

Виступаючи з трибуни парламенту, голова Комітету Верховної Раду України у закордонних справах Ганна Гопко сказала: «Світ нестабільний, він динамічно змінюється. І Українська держава не повинна орієнтуватися на ці зміни. Є власний шлях, яким ми повинні йти. Основа, на яку ми повинні спиратися і будувати своє майбутнє- ефективна зовнішняполітика поряд із внутрішніми перетвореннями»

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5