19 Май 2024
 

Міжнародний центр батьківства закликає встановити загальнодержавний День батька

Ласка та мир вам від Господа Ісуса Христа!

Вельмишановні брати, до вас звертається керівник „Міжнародного Центру Батьківства” Марченко Олександр Сергійович. Цим листом я закликаю вас приєднатись до збору підписів під зверненням до Президента Віктора Ющенка, з проханням встановити в Україні загальнодержавне свято „День батька”.

Причина з якої розпочато проект „День батька” полягає в бажанні виправити кризовий стан в якому опинилась сучасна українська сім’я. Десятирічний досвід роботи Центру Батьківства з українськими татами переконує мене, що одна з головних причин занепаду сім’ї полягає в занепаді ролі чоловіка, як отця.

Такому становищу батьківства в Україні послугувало декілька причин.

По перше, сімдесят років комуністичної ідеології позбавили що найменше три покоління українців взірця справжнього ідеалу батька.

По друге, це страшні катаклізми двох минулих століть, що пережила Україна. Дві Світові війни, сталінські репресії та Голодомори, в продовж якихось п’ятнадцяти – двадцяти років фізично знищили десятки мільйонів чоловіків. В наслідок цього сотні тисяч сімей залишились без отця, і не змогли передати наступним поколінням прикладу чоловічої мужності та відповідальності.

По третє, це сучасні загальносвітові тенденції у погляді на сім’ю. Масова культура відверто пропагує перелюб, содомію, фемінізм та практично відкидає Божий задум та Його святу волю щодо подружнього життя.

Останнім часом багато християнських лідерів звернуло увагу на дефіцит духовного виховання сучасних християн, яке б було пов’язане з їхнім практичним життям у сім’ї, церковному братстві та суспільстві.

На завершення можу додати, що в Святому Письмі наш Бог постає перед нами Богом поколінь. Як засвідчив Ісус Христос, Він є „Богом Авраама і Богом Ісака і Богом Якова.” Тому вважаю, що саме участь Церкви в цьому заході є визначальною. По перше визначальною для християн, які покликані передати віру наступним поколінням. По друге визначальною для суспільства якому Церква покликана засвідчити про любов Небесного Отця.

Нехай Бог благословить всіх нас в нашому прагненні відтворити біблійні принципи батьківства, стверджуючи Божий задум в чоловіках, сім’ях, церквах та суспільстві!

Олександр Марченко.

____________________________________________

Етапи реалізації проекту „День батька”

1-й ЕТАП

Збір підписів під зверненням до Президента Віктора Ющенка.

МЕТА: впровадження в Україні з 2007 року загальнодержавного свята „День батька”.

2-й ЕТАП

Проведення всеукраїнського „Форуму отців” за участю представників державної влади, християнських церков та громадських організацій.

МЕТА: проголосити біблійні засади батьківства та запропонувати шляхи розв’язання проблеми деформації основ батьківства.

3-й ЕТАП

Святкування „Дня батька”. Проведення масових заходів у м. Києві та обласних центрах.

МЕТА: привернути увагу великого загалу громадян до вірного розуміння ролі батька в сім’ї, церкві та суспільстві.

4-й ЕТАП

Проведення круглих столів з державними, громадськими та релігійними діячами.

МЕТА: побудова мостів єдності між державними, громадськими та релігійними формаціями у розумінні важливості ролі батька у всіх сферах життєдіяльності суспільства.

_____________________________________________________

Поштова адреса: а/с 41, 02002, м. Київ, Україна

E-mail: office (песик) uafathers.com тел/факс: 8(044)564-5292

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Май 2024

    П В С Ч П С В
    29 30 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31 1 2